Consulente Lynn over haar (bij)baan bij Ladies Night

Consulentenervaring Lynn

Wil je jezelf kort voorstellen?

Hoi iedereen! Ik zal mezelf even voorstellen. Ik ben Lynn, 24 jaar jong en ik woon samen met mijn broer en onze drie katten in Zaanstad.

Hoe ben je bij LadiesNight terechtgekomen?

Ongeveer anderhalf jaar geleden werd ik door een vriendin uitgenodigd voor een LadiesNight-party. Ik had er nog nooit van gehoord en liet me verrassen. Op de party vroeg de aanwezige consulente mij of ik, met mijn kennis en enthousiasme, ook consulente voor LadiesNight wilde worden. Aangezien ik uit de hulpverlening kom en altijd al iets met gezonde seksualiteit heb willen doen, voelde dit als de perfecte optie. Ik heb me aangemeld, ben naar de opleidingsdag gegaan en kon daarna meteen van start.

Hoeveel parties geef je per maand en hoeveel tijd ben je daar in totaal mee kwijt?

Sindsdien geef ik tussen de vier en zes parties per maand. Ik heb hier zelf de regie over, omdat ik contact houd met de gastvrouwen en de parties in overleg met hen kan inplannen. Omdat dit mijn bijbaan is, vind ik het fijn dat ik zelf kan bepalen wanneer ik tijd en ruimte heb om parties te geven.

Wat zijn volgens jou de voordelen van het consulentschap bij LadiesNight?

Het voelt voor mij als iets extra’s waar ik zelf de voordelen uit haal. Ik beleef namelijk de leukste avonden, met gevarieerde groepen vrouwen, en kan hen op zo’n avond veel leren over (voornamelijk) het vrouwelijk genot. Voor mijzelf haal ik hier de meeste voldoening uit, maar natuurlijk verdien ik er ook fijn bij. Daardoor heb ik vaker de mogelijkheid om leuke uitstapjes te maken en te sparen voor toekomstige plannen.

Wat vind je van LadiesNight als samenwerkingsorganisatie?

Ik heb in mijn leven nog nooit zoveel leuke vrouwen mogen ontmoeten, zowel op de parties als binnen de organisatie. Er hangt altijd een positieve sfeer en ik voel constant de empowerment van vrouwen onder elkaar. Voor LadiesNight op pad gaan voelt voor mij dan ook niet als werken. Ik geniet vooral van de gezellige avonden die ik mag beleven en de informatie die ik met vrouwen mag delen. Mijn avond is geslaagd als ik de vrouwen hoor zeggen dat ze iets nieuws hebben geleerd en zich gemotiveerd voelen om hun eigen lichaam en genot verder te ontdekken.

Waarom zouden potentiële consulentes zich moeten aanmelden?

Als andere vrouwen zich geroepen voelen om mee te werken aan het doorbreken van taboes, weet dan dat LadiesNight de perfecte plek is om dit uit te dragen! LadiesNight biedt ons ook opleidingsdagen, waarop we nog meer leren over alles rondom seksualiteit. Dit is niet alleen handig voor de parties, maar houdt je ook scherp op je eigen seksualiteit en hoe je hierin staat.

Al met al behaal ik als consulente bij LadiesNight vooral veel kennis en plezier, en als kers op de taart mag ik bijna elk weekend een avond aansluiten bij de leukste vriendinnengroepen! Dus ben je op zoek naar een leuke bijbaan, waarbij je zelf de regie hebt over je uren, voortdurend nieuwe kennis opdoet en avonden lang met vrouwen over seks mag praten? Dan zou ik je zeker aanraden om je aan te melden als consulente bij LadiesNight!

Ladies Night bij jou thuis?
De gezelligste vriendinnenavonden met erotische speeltjes en musthaves. Ben jij benieuwd naar een Ladies Night? Onze consulente komt ook graag bij jou langs!